Ministar Trivan osudio svog doskorašnjeg savetnika zbog poziva na proteste protiv vlasti 1Goran Trivan Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan osudio je svog nekadašnjeg savetnika zaduženog za saradnju sa civilnim društvom Srđana Stankovića, koji je preko Fejsbuka pozivao na proteste protiv vlasti. 

Izjave Stankovića koji je putem Fejsbuka pozivao na rušenje vlasti i iznosio uvrede na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministar Trivan je ocenio kao „skandalozne“.

„Nedopustivo je da bilo ko, a ponajmanje onaj koji je radio u državnim institucijama poziva na njihovo rušenje, nasilje i ugrožavanje države Srbije“, saopštio je Trivan i ponovio da Srđan Stanković nije bio, niti je član Socijalističke partije Srbije.

On je dodao da on kao ministar i Socijalistička partija Srbije, „odlučno stoje uz sve državne organe u zaštiti ustavno-pravnog poretka i bezbednosti svih građana Srbije“, navedeno je u saopštenju.

Srđan Stanković je prethodnih dana preko svog naloga na Fejsbuku pozivao građane da izađu na protest protiv Vučićevog režima.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Ministar Trivan osudio svog doskorašnjeg savetnika zbog poziva na proteste protiv vlasti”

  • Kada covek koji je primao platu u ministarstvu kod ministra Trivana javno poziva gradjane na proteste protiv vlasti – to ima tezinu i potrebno je da u jednom intervjuu novinarima objasni sta ga je opredelilo za to.
   Sta reci kada predsednik Vucic kaze da u Srbiji nems 5G mreze a u Novom Pazaru je testirana ta ista mreza. Tako je objavljeno u medijima. U Novom Pazaru je istivremeno zabelezena najveca smrtnost od korone. 5G mreza ako nije emitovana u okvirima dozvoljenih frenkfencija – udruzena sa koronom utice na nestanak kiseonika u plucima i vecu smrtnost. Nisu uzud holandjani polomili i pokidali bazne stanice 5G mreze koje nema u Madjarskoj, Svajcarskoj…
   Mozda bi Rasim Ljajic, ministar opste prakse svih vlada do sada inace lobista 5G mreze za Srbiju mogao predsednika upoznati jer je neobavesten.

 1. Vidio covek koja je to bagra čiji je i on dio bio jedno vreme pa misli ako nisam vise tu rusite ih

 2. ULIO VAM STRAH U KOSTI VLADALAC VUCIC, PA ZAR NISTE U STANJU DA VIDITE +DA JE OVO POCETAK NJEGOVOG KRAJA, PA GDE CE SVE SLIHTARE I TZV ANALITICARI DA ODU KAD VUCIC P U K N E .
  ZALOSNO JE STO MEDJU NJIMA IMA I PRODANIH DUSA PROFESORA SA FAKULTETA, ZASTO SU SE PRODALI TO NORMALAN COVEK NEMOZE
  DA RAZUME, KAO DA NEMAJU DECU, PRIJATELJE I PORODICU, ZATO JE BOLJE CUTATI IAKO NI TO NE PODRZAVAM, MALO KORANA MALO ODLAZAK MLADIH I NEMA VISE SRBIJE, OSTACE SAMO V L A D A L A C
  L Z O V V U CI C

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.