Mlako objašnjenje kao izvinjenje

RTV Vojvodine se posle dve nedelje "izvinila" zbog objavljivanja "Kurirove" konstrukcije povodom prebijanja trojice studenata u Novom Sadu

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. novi providni nacin borbr dilasovci prebijaju boskove a boskovi dilasovce pa zna se ko je nasinik toliko providno daje AV dobio posle ovoga toliku podrsku da niste ni svesni a u stvari vi ste mu tome doprineli i svakog dana doprinosite a dokaz sve vas je manje i manje na ulici jer ljudi kada prespavaju shvate sta se u stvari hoce takozvanim protestima

    1. sima cukic:Ovi protesti opozicije su postali besmisleni jer od njih nema niko nikakve koristi.

  2. Nije mi jasno zašto je se RTV izvinjava o onom što su preneli što su drugi objavili.Ako nešto nije bilo tačno onda neka se izvini Kurir.

  3. RTV nema nikakvu potrebu da se bilo kome izvinjava. Oni su se pozvali na Kurir i tu vest doslovno preneli.

  4. Televizija Vojvodine je glasilo SNS-a a ne javni servis gradjana VOJVODINE.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Vidojković: Neću da se pecam na buđave fazone i odgovaram na debilna pisma 7

Vidojković: Neću da se pecam na buđave fazone i odgovaram na debilna pisma

Psovke koje je prošle sedmice izgovorio pisac Marko Vidojković u svom podkastu “Dobar, loš, zao” u tolikoj meri su potresle državni vrh, da je nakon svih naprednjaka i samog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, potrebu da se oglasi osetila i premijerka Ana Brnabić. U otvorenom pismu, između ostalog, navela je da je Vidojković portparol elite i kao takav “idealan kandidat za predsednika – elokventan, umeren, kulturni poslenik“. I sama je, kako kaže, osetila potrebu da opsuje, ali se ipak suzdržala.

Naslovna strana

28. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.