Napad na članove Narodne stranke 1

„U ovom trenutku jasno je da je režim počeo fizički da se razračunava sa neistomišljenicima. Pavlović i ja smo krenuli u prostorije naše Narodne stranke i ispred ulaza čuli smo vulgarna dobacivanja i minut posle toga četvorica članova SNS koje poznajemo su nas napala“, rekao je Ristić, prenosi Narodna stranka.

Ristić je dodao da ga je jedan od članova SNS držao dok su ostala trojica tukla odbornika Pavlovića, a zatim i njega. On je istakao da su članovi SNS nastavili sa uvredama čak i posle dolaska policije. Incident je usledio posle saopštenja Narodne stranke u kome je Ristić ukazao da je skandalozno što je prostor Doma kulture Vranje izdat na korišćenje Srpskoj naprednoj stranci i ocenio da to predstavlja „uzurpaciju gradskih prostorija u stranačke svrhe“.

Odgovor Srpske napredne stranke, u nedostatku objašnjenja, bio je fizički nasrtaj na članove Narodne stranke, navodi ova stranka.

„Srpska napredna stranka svoju masovnost oćigledno pokazuje time što mnoštvo njihovih članova fizički nasrne na jednog ili dvojicu neistomišljenika, ali mi ćemo, bez obzira na to nastaviti da ukazujemo na sve što na štetu građana Vranja radi SNS „, rekao je Ristić.

Narodna stranka poziva nadležne organe da u najkraćem roku procesuiraju nasilnike iz Srpske napredne stranke i poziva Vučićev režim da se odrekne nasilja u političkom delovanju, a građane Srbije da se na vreme odupru diktaturi, zaključeno je u saopštenju Narodne stranke.