Foto: FreeImages/ Bartek Ambrozik

Godišnje pronalazimo posao za 4.000 građana Srbije i sarađujemo sa međunarodnim kompanijama kojima smo najčešći izbor  upravo zbog duge tradicije pružanja kvalitetnih usluga širom sveta. Poslujemo u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, gde su sedišta naših filijala.

Pozivamo medije da našu kompaniju ne dovode u vezu sa netačnim informacijama objavljenih  dana 07. 03. 2019. godine u tekstu pod nazivom „Vladavina prava“. Neistiniti je navod da „ta  agencija godinama dobija poslove u javnom sektoru Srbije„.

Još jednom naglašavamo da u tekstovima koji su objavljeni ili preneti u medijima, uzmete u obzir  da se kompanija Adecco nalazi u stoprocentnom vlasništvu švajcarske kompanije Adecco S.A. i da  smo vodeća kompanija za zapošljavanje u celom regionu. Naše poslovanje fokusirano je na rad sa  međunarodnim klijentima, a ne sa državnim preduzećima.

Zbog stavljanja naše kompanije u negativan kontekst i povezivanja sa licima sa kojima nismo nikada radili, preduzećemo i određene pravne postupke.

Povezani tekstovi