Pavlović: Nećemo ocenjivati RTS po kriterijumu opozicije

Nakon protesta opozicije i razgovora sa vrhom Javnog servisa o predizbornoj zastupljenosti u emisijama

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. RTS radi svoj posao I sluzi narodu, opozicija ima pravo da im se to ne svidja Ali realnost niko ne moze da menja

  2. Ок, зашто вас ми плаћамо, колико-толико, али нас ОСТАЛЕ сте одбацили ко 13-то прасе!? Зар смо ми шугави? Зар ми, има нас половина, немамо право гласа на тој телевизији? И не само на тој, него и на осталим са националном фрекфенцијом? Шта смо ми Богу згрешили, а шта су они „напредни“ толико Богом дати да не силазе са екрана, поготово њихов бос? Запитам се колико је у праву онај румун што је раширо транспарент: Нисмо ми Срби!

  3. RTS je nacionalni servis, redovno ga gledam i na njemu nema apsolutno nikakve pristrasnosti. Sve opcije su jednako zastupljene.

  4. Mi gradjani treba da potpisemo peticiju da se RTS kao javni servis ukine, posto novinari koji tamo rade nemaju savesti da govore istinu. Taj RTS je bilo glavno orudje manipulacije narodom pod Slobodanom Milosevicem sto nas je odvelo u ratove, sankcije, ekonomsku propast, a sada opet taj isti RTS laze i truje onaj najmanje obrazovani i najsiromasniji deo naroda Srbije. Takav RTS treba ukinuti… Neka ti nesavesni novinari i njihovi urednici koji primaju po 2000 do 5000 EUR mesecno, ako su tako dobri osnuju sami svoje medije i dokazu se, a ne da zive na nasoj grbaci i lazu nas.

  5. bravo dobro kazano. i ne napdajte najboji javni servis u regionu. znaci ne baranm nikoga ali je to realno tako. ne barnim nikoga da se razumemo i nisam nici bot i ne povezujte se odmah sa politikom ali da budemo realni. Rts je najboji javni servis u regionu to je fak i ko to ne vidi taj i ne zasluzuje ovalav javni servis. od kulturno-obrazovni progam pa do zabavni na nivou profesinalnoscu i visokoj svekoj produkci pa do kultih serija.RTS Jedni cuva nasoj kulturi i to mozda u celoj yu. dobra je i Hrt eve sat ga salno sporeduju ali sa RTS nemoze nikako. da ne kazem RTS je bbc kvaliteta. a i informativni progam im je dobar i ako ocemo samo politicki ali ne se meri javni servis samo po politika i to je pogresno treba da se meri po se ovo sta sam napisao pogre. pa i tu je realan za sve strane politickog zivota. i mora se placata preplatu ako se hice ovakja javni servis i dobra i nezavisan. za taj hrt se placa 11 eura ako niste znali. a driktora Bujosevica obajva dobro sovoj posa da bidemo realni i meadzira sa RTS-om odlicno. i taj nije postavjen iz nijede strnke ili iz vlasti nego je izban na javni konkurs i tako treba javni servis treba da je nezavisan od politke.da postvimo neki iz protesta za diretora mozda pa rts bi propa za 2 dana. da vidite javni servis u Makedonije koi je propao skorz i toane sa godina pod svakoj vlasti. neza se kako se bira rukvstvo konkurs nisam cuo da se raspise. i sada je finasksi bankrotira dusi mogo para hteli su da ga iskuce iz ubu. nema nikav progam ama bas nikakv za produkciju da ne procamo nema kadar tehiku i sl. niko ga nesapi i ne sa mo glda. a sada je izgubio i prva na sporce nastane zbor velih dugova pa tako da neca sada nema da meitje zimsku olipijadu pa u mk nemoze da gedamo zimsku olipijadu.a mozda i svetcko u fudbalu se nezna. za malo zbor iskucenja iz ebu nije moga da ucestvuje na eurosong. mk javni servis nije ni dosao do to daj ima druge probleme i je bankrot. a sada ova nova vlast sa zoranom zaevom sto je dosla kako smo skinuli neka losa valast kako pa ova nova je ukinula ipretplatu i kako ce da finasira iz budeta samo. pa to je katstofa. a u srbije prtpla nisu ukinu i ova vlast koja je sada. tako da da nemam ja rts kanal preko satelita i total srpski koi placam ne bi moga da gledamo nista pa mi olipijadu zimsku.Da se to desi u srbije pa misim da bi zapalil rts-a. e tako da vam kazem zato ne napdajte RTS. Stajem u zastitu. i Panovic je dobro rekao i je dobro sto je takav covek u upravni odbor. rts-a.pozz Danas.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

29. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.