Prvu bebu obišao Vučić 1Foto: RTS / Printscreen

Prva bebu u ovoj godini, rođenu u Beogradu, sekund iza ponoći u Klinici u Višegradskoj, devojčicu koja se zova se Iskra i njenu mamu Milicu, noćas su u porodilištu obišli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Prva beba u Novoj godini u Beogradu teška je a 3.610 grama i dugačka 50 centimera.

Vučić je rekao da kada se devojčica prva u godini rodi to znači mir, sigurnost i stabilnost za celu zemlju, preneo je RTS.

Bebi i njenoj majci Milici Ivković poželeo je mnogo sreće i dobro zdravlje. Majci, koja ima i starijeg sina, poželeo je još dece, da budu živa i zdrava.

„Prelepa je Iskra, dobili ste anđela“, rekao je Vučić, koji je majci uručio poklon.

„Porođaj je prošao prirodnim putem, ništa nije bilo namešteno i sve je prošlo dobro. Sledeće godine u isto vreme da opet budete prvi, a ja ću opet da dođem“, rekao je Vučić.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

59 reagovanja na “Prvu bebu obišao Vučić”

 1. Idi bre kuci stigo ti ugalj debilu jedan pusti ljude da proslave ljudski kako te bre nije sramota ne skidas se sa malih ekrana 24 h!?

   • Revnosni branitelji lika i dela ovozemaljskog svedrzitelja, pouzdani izvori kazu ima ih kazu 3456 medju njih je verovatno i draga Mirjana? Jedna je istina da je SVETI DUH svuda i na svakom mestu prisutan.Ali ovde stvari ovako stoje „BOG na NEBU“ a njihov svedrzilac na ZEMLJI?

 2. U Sunce će ti ljubim!!! pa ovaj će iz materice jednog dana glavu da pomoli! Kakva moć pol. marketinga i populizma. Strašno.

   • Mirjana, da li za komentare u doba praznika SNS botovi dobijaju bonus sendvice I sokove ili ste kompenzovani na neki drugi nacin?

    • neko iz daleka:A da li ti jado znaš da napišeš neki komentar a da na pominješ sendviče i sokove.Kako jednom ne shvatiš ta ti je to veoma glupo.

   • Na žalost, draga Mirjana, izgleda da su svi dobri psihijatri otišli iz Srbije, pa nam se dešava kao u pesmi Namćor Đorđa Balaševića: „Ne volem šizove i nervne bolesnike, pre ih puštali za vikend, sad ih puste pravo pred kamere…“ Bivalo je to ponekad da pacijenti preuzmu duševnu bolnicu, ali kod nas su preuzeli državu i sve koji ne podržavaju njihove fix ideje proglašavaju za ludake, neprijatelje, strane plaćenike i domaće izdajnike.

   • Ali, ja jesam psihijatar. Ovaj čovek boluje od jedne forme narcisoidnog poremećaja. Pritom je neregistrovani, nelečeni slučaj.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.