MZ Union

– U skladu sa društveno odgovornim poslovanjem ova Odluka je samo jedan segment  koji obuhvata brigu o zaposlenima koji su članovi jedne velike proizvodno-trgovinske porodice, govori ovim povodom Milenković.

– Period od ravno četvrt veka uspešnog rada i naše prepoznatljivosti na tržištu, spada u značajan segment kojim se u vremenima tranzicije, malo koji privredni subjekt može pohvaliti. Mi se možemo pohvaliti i činjenicom da u našem radnom okruženju vlada atmosfera obostranog poverenja, profesionalizma i  visokog nivoa odgovornosti prema poslu koji se svakodnevno obavlja,  a u čijem središtu je krajnji kupac koji mora biti zadovoljan uslugom i kvalitetom naših proizvoda. Samim tim, Odluka o nagrađivanju nisu puka kutroazija i protokol, već iskrenost i poštovanje rukovodstva prema svakom od blizu petstotina zaposlenih koji sopstvenim angažovanjem dokazuju privrženost „Unionu“, zaključuje  Zvonko Milenković.

Odluka o isplati jubilarnih nagrada povodom 25 godina poslovanja Privredog društva „UNION MZ“ d.o.o. Požarevac predviđa da se svim zaposlenim radnicima koji imaju više od godinu dana staža u Preduzeću isplati po 8.000 dinara, dok će zaposlenima koji su u Društvu manje od godinu dana, za svaki navršeni mesec rada isplatiti po 700 dinara.