Ružić: Ne sme da se desi nijedna greška u pripremi i realizaciji završnog ispita 1Foto:BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić održao je danas sastanak sa predstavnicima svih institucija koje učestvuju u pripremi i realizaciji završnog ispita u osnovnom obrazovanju, koji će biti održan 23, 24. i 25. juna, a polagaće ga više od 68.000 učenika, i poručio da ne sme da se desi nijedna greška.

Ružić je rekao da ne sme biti propusta koji će na bilo koji način ugroziti čitav proces za koje je odgovoran ljudski faktor i najavio je drastične kazne za eventualne propuste u organizaciji i sprovođenju završnog ispita, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

On je zahvalio svima na predanom radu i izrazio uverenje da ovogodišnjem završnom ispitu neće doći do nepravilnosti.

Pored Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i nastavnika u školama, u pripremi i organizaciji završnog ispita učestvuju i kabinet predsednice vlade, Kancelarija za IT i eUpravu, Zavod za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, Zavod za unapređivanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, Ministarstvo unutrašnjih poslova, „Pošte Srbije“, Fakultet organizacionih nauka, Eonsistem, esDnevnik, Ministarstvo zdravlja i Privredna komora Srbije.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.