Saslušan zbog snimka o navodnoj krađi glasova (VIDEO) 1Foto: FoNet Aleksandar Levajković

Muzičar Predrag Gostović dao je kao građanin izjavu policiji u vezi snimka navodne krađe glasova, koji je objavio na društvenoj mreži, javlaj agencija Tanjug poyivajući se na izvore u MUP, prenose mediji.

Kako je rečeno, Gostović nije priveden, niti uhapšen, već je prihvatio poziv pripadnika MUP-a da da izjavu u svojstvu građanina.

MUP je saopštio da je nakon preduzetih mera i radnji došlo do određenih indicija koje bi uskoro trebalo da dovedu do rasvetljavanja svih okolnosti vezanih za snimak ubacivanja u kutiju listića koji lične na izborni materijal, a koji se pojavio na društvenim mrežama.

„Policija je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzela konkretne korake u cilju utvrđivanja autentičnosti glasačkih listića, kao i identiteta osoba koje se mogu čuti na snimku“, navodi se u saopštenju.

Snimak na društvenim mrežama prikazuje dve osobe, čija se lica ne vide, a koja zaokružuju na listićima broj 6 i ubacuju u kutije poput glasačkih.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je sinoć, da je u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, pokrenulo istragu povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi ubacivanje u kutiju listića koji liče na izborni materijal, kako bi se utvrdilo da li su oni validni.

Policija preduzima sve mere i radnje u cilju rasvetljavanja ovog slučaja, kao i utvrđivanja da li je reč o pravim glasačkim listićima i ko su osobe koje se mogu čuti na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

19 reagovanja na “Saslušan zbog snimka o navodnoj krađi glasova (VIDEO)”

  1. Ministar policije je Nesa iz Beograda, poznatiji kao potrcko jednog od kandidata za predsednika. To je i najocigledniji razlog da ce sve da prodje sa nekim saopstenjem da je cela prica namestena od stranih placenika i domacih izdajmika i da im je cilj rusenje vlade itd. MUP nista tu nece da uradi, mada je ocigledno u pitanju krsenje zakona i krivicno delo.

  2. Ovi im je iz inata namjestio UGLJO.Koji Ugljo,onaj najbolji centarfor svih vremena iz Pazara ,zato što nisu hteli da mu legalizuju vikendicu na pešteru.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.