SINOS: TV Pink da se izvini Žaklini Tatalović

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Sporna televizija PINK i služi za lično vređanje. A šta je sa kolektivnim vređanjem inteligencije ?

  2. Nemam ništa protiv Verice Bradić, za koju mislim da solidno obavlja svoj posao ali, nikada mi neće biti jasno zašto se u programe, pored ljudi, koji intelektualno i na svaki drugi način nešto znače i predstavljaju ličnosti od integriteta, pozivaju ljude poput Cece, Ace Lukaca, ili neko od učesnika onih „kultnih“ emisija, kakve su „Zadruga“ ili „Parovi“?! Da li joj vlasnik te televizije bira goste, sa ciljem da izreklamira djubre koje se svakodnevno emituje na njegovoj televiziji, ili goste bira sama po svom nahodjenju?! Neverovatno je da pored visokih političara, doktora ili naučnika sedi Lepa Brena ili ćerka Cece Ražnjatović.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Žena uz ženu: Karcinom dojke nije bauk, budi hrabra 7

Žena uz ženu: Karcinom dojke nije bauk, budi hrabra

Pod sloganom "Budi hrabra" danas je, na Trgu republike, održana manifestacija posvećena borbi protiv karcinoma dojke, na kojoj je najavljena serija događaja koji će biti održani u oktobru, mesecu u kom se, na globalnom nivou, obeležava borba protiv ove opake bolesti.

Naslovna strana

25. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.