Foto: FoNet Aleksandar Levajković

lako se stvara privid kao da pravosudne institucije funkcionišu, u suštini je na delu iskonstruisani i dirigovani sudski postupak protiv mene i moje dece. Odbačena je moja žalba na privremenu meru, i to ekspresno, bez pravih razloga.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pilanja mi je odgovorilo da oni nisu nadležni. Predsednica prvostepenog suda se na pritužbu zbog nezakonitog postupanja sudije Lidije Alagić, a po mojoj pritužbi koju ste Vi prosledili Ministarstvu pravde, izjasnila birokratski, kako je tobože postupak vođen po zakonu i kako predsednica ne sme da se meša u nezavisnost postupajućeg sudije.

Moj advokat saslušavan je u policiji zbog lažne krivične prijave za navodno ucenjivanje mog bivšeg supruga. Brojne su i druge zloupotrebe kojima se koristi moj bivši muž. Moram da navedem da ovo za njega sve organizuje i instruira advokat Dragan Krajnović, u advokatskim krugovima „čuven“ po oduzimanju starateljstava od svake majke koja je muža nasilnika prijavila za nasilje i ukoliko joj je muž finansijski ili bilo kako moćan da može da ga „plati“! Ja nisam jedina žena koja se bori protiv kriminalne grupe Ijudi u sudstvu, slučajeva kao što je moj ima na desetine. Opšte je već poznata stvar da su u većini slučajeva koje vodi Dragan Krajnović uvek isti principi oduzimanja starateljstva jer su u pitanju uvek iste sudije počev od osnovnih preko Višeg do Apelacionog suda. Uvek se odbija mišljenje Centra za socijalni rad i uvek Komisija veštaka psihologa i psihijatara ima iste članove a na čelu sa Nadom Janković, koja je apsolutno svaku majku proglasila nepodobnom.

Moja deca su bez obzira što je CSR doneo odluku u moju korist, meni preko noći oduzeta bez dovoljno jakog i validnog razloga za to. Meni nije pronađena niti dodeljena dijagnoza na osnovu koje mogu da ostanem bez starateljstva nad decom.

I Vi ste roditelj, i Vi ste razveden od svoje prve supruge, pa verujem da Vam nije padalo na pamet da svoju decu odvojite od njihove majke.“

 

Ostatak priče o tome kako su i druge majke na isti način ostale bez dece pročitajte u našem štampanom izdanju, a sutra i na sajtu Danasa