Golove za Srbiju postigli su: Gojkov,Gajić,Milojević i Mehmedović.

U prvih davdeset minuta reprezentacije Makedonije izvela je četiri kornera i imala dve izrazite gol šanse koje nisu pretvoren u gol zahvaljujući odličnim intervencijama srpskog golmana Aleksandra Stankovića. U tom periodu igre Pejović je pogodio prečku,a Gojkov u 24. minutu postigao vodeći gol za Srbiju.U reprezentaciji Makedonije više od ostalih pružili su golman Ibraimi koji je branio u prvoj deonici,kao i Stojkovski,Ristovski i Bonevski.

– Možda je rezultat previsok,ali ovo je zaslužena pobeda reprezentacije Srbije koja je bolje fizički pripremljena od nas jer smo u prvom poluvremenu bili ravnopravni partner i zahvaljujući odbranama Stankovića nismo šanse pretvorili u golove – ocenio je za naš list selektor Makedonije Bobi Stojkovski.

Posebne pohvale za prikazanu igru zaslužuje Zehrudin Mehmedović (Novi Pazar) koji je bio nerešiva enigma za makedonsku odbranu.

– Srbija je zasluženo pobedila i pokazala da ima ozbiljan potencijal u uzrastu igrača do šesnaest godina. Uz maksimalan rad pred ovim dečacima je svetla fudbalska budućnost – ocenio je za danas Andreas Lilini, direktor omladinske škole CSK iz Moskve koji je bio specijalni gost na ovoj utakmici. Reprezentacija Srbije danas će na stadionu Radnika u Surdulici ( početak u 17 sati) imati još jednu proveru sa vršnjacima iz Makedonije,čime će biti završeno prvo okupljanje kategorije igrača do šesnaest godina.