Sa novogodišnjeg koncerta u Banjaluci Foto: Youtube/Printscreen

“Ja imam ličnu potrebu da odmah demantujem takvu neistinu zato što sam ja svojim novcem došla u Banjaluku automobilom Q7. I pošto sam dala deo sredstava u humanitarne svrhe za RS, moj veliki prijatelj, dugogodišnji prijatelj, Boban Kusturić je ponudio da nam napravi panoramu iznad Banjaluke”, rekla je Svetlana Ceca Ražnatović, a prenosi banjalučka ATV.

Helikopterski servis RS saopštio je da su netačne tvrdnje da je helikopterom tog servisa  Svetlana Ceca Ražnatović  31. decembra doputovala iz Srbije u Banjaluku. Kako prenosi ATV, u saopštenju Helikopterskog servisa RS se navodi da je snimak koji je izazvao navedene tvrdnje, a koji je pevačica objavila na društvenim mrežama, napravljen iznad Banjaluke.

Let je, navode iz Helikopterskog servisa RS, realizovan u znak zahvalnosti za humani gest koji je pevačica najavila, a to je da će deo prihoda sa novogodišnjeg koncerta uplatiti u humanitarne svrhe.

Poslanički klub Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini RS zatražio je ranije od Vlade da hitno odgovori da li je tačno da je helikopter RS u novogodišnjoj noći dovezao pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci.