Foto: www.novisad.rs

Uz bogat muzički program, a predviđeno je da sa balkona i prozora okolnih zgrada: Gradske kuće, Vojvođanske banke i Hotela Vojvodine pevaju solisti Opere Srpskog narodnog pozorišta i Opere Narodnog pozorišta iz Beograda, kao i horovi „Muzika srca“ i „Novosadski damski hor“, biće servirana večera koju će pripremati restorani „Modena“ i hotel „Vojvodina“.

Rezervacije za ovaj veliki humanitarni događaj pod vedrim nebom i u samom srcu grada su 5000 dinara po osobi, a gala večera traje od 18.30 do 21 sat.

-Na ovaj način želimo svim posetiocima da priuštimo nezaboravno iskustvo svečane gala večere na otvorenom, na Trgu slobode po modelu iz Graca, ali i da promovišemo humanost kroz prikupljanje sredstava za pomoć mališanima u Dečijem selu, izjavio je za list Danas Robert Čoban.

Organizatori najavljuju dolazak i zvaničnika iz gradske i pokrajinske vlade, kao i brojnih Novosađana i Novosađanki koji su uvek pokazivali humanost i rado se odazivali akcijama koje su namenjene poboljšanju kvaliteta života sugrađana.

Povezani tekstovi