Vatrogasac koji je branio Srbe na Braču: Sreća, naleteo je taksista, pa su se svi razbežali

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Nadam se da imate hrabrosti da ovo objavite.Ako je tako nastavljam.Ne treba se zavaravati temo ima hiljade takvih i to neće nikad pretstati jer se to podgreva na razne načine i iz različitih mesta .Tako da nema šanse da srbomržnja usahne i ode u zaborav. A ovu podgreva prvo njihova crkva koja umesto da miri svadja,njihov politički vrh jer nemogu da stvore normalnu državu pa skreću temu i podgrevaju nacizam,neki ratni zločinci koji su proglašeni za heroje,razni tomsoni i ostale ličnosti sa estrade koje u nedostatku kvaliteta u profesiji svoje nastupe boje nacistički.Nažalost mnogo ih je koji jašu na nacizmu i tu je problem.Inače niti sam niti ću ikad otići u tu njihovu lepu.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Uhapšena Nišlijka zbog sumnje na pranje novca 7

Uhapšena Nišlijka zbog sumnje na pranje novca

Pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su N. M. (34) iz Niša zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo pranje novca.

Naslovna strana

23. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.