Cilj ovog druženja, na kome će se okupiti oko 500 gostiju, Topličana i prijatelja Topličana, je širenje prijateljstva i promovisanje Topličkog kraja preko privredno-turističkih potencijala.

Aleksandar Simonović, predsednik opštine Prokuplje koja je ovogodišnji domaćin Topličke večeri, obećao je organizaciju na visokom nivou, zabavan i raznovrstan program.

– Novina je što će ove godine Topličko veče biti organizovano u restoranu Jezero, što je mnogo veći i ekskluzivniji prostor od Doma Vojske, gde se godinama unazad održavala ova manifestacija. Ovo veče je prilika za sve one kojima je Toplica u srcu ali i za drage goste, da se upoznaju i da pomognu razvoj Topličkog okruga koji je nažalost, kao i ceo jug Srbije, veoma nerazvijen – rekao je Simonović.

Predsednik Udruženja Topličana u Beogradu Dragan Vladisavljević rekao je da je skup otvoren za sve, i pozvao sve prijatelje Topličana da dođu i zabave se, ali i ostvare značajne kontakte.

– Gosti mogu da očekuju jedan bogat i zanimljiv program, zato garantujem da će im ovo druženje ostati u dugom i lepom sećanju – kaže Vladisavljević.