Više hitaca ispaljeno u južnoj Mitrovici na automobil novinara Škumbina Kajtazija 1Foto: Pixabay/fsHH

Više metaka je sinoć na parkingu u južnoj Mitrovici ispaljeno na automobil novinara portala Reporteri, Škumbina Kajtazija – potvrdila je Kosovska policija.

To je drugi napad na novinara portala Reporteri pošto su 13. juna nepoznate osobe polile njegov automobil benzinom i pokušale da ga zapale.

Novinar Kajtazija je na Fejsbuku objavio da je na njegov automobil u kojem nije bilo nikoga, pet ili šest metaka ispaljeno oko ponoći, dok je automobil bio parkiran u centru Mitrovice.

„Bio sam blizu i čuo sam pucnje, ali kao naivna osoba koja veruje da je Kosovo normalna zemlja, nisam dozvolio svom umu da mi kaže da bi to mogao biti takav napad. Pogrešio sam“, napisao je Kajtazi.

„Ne osećam se uplašeno, što je očigledno cilj ljudi koji stoje iza ovog napada. Razočaran sam svojom zemljom i narodom“, napisao je Kajtazi.

Dodao je da je napad odmah prijavio policiji koja je izvršila uviđaj.

Portparol Regionalne policije Mitrovica, Avni Zahiti je za portal gazetaexpress.com rekao da su na mestu napada nađene čaure i da se vodi istraga zbog „izazivanja opšte opasnosti“, ali da „za sada nema osumnjičenih“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Više hitaca ispaljeno u južnoj Mitrovici na automobil novinara Škumbina Kajtazija”

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.