Vučićeva savetnica imenovana u Upravni odbor Beogradske filharmonije

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Politika i politikanstvo. Ivan Tasovac će dovesti Filharmoniju do propasti,vlada već dve decenije.

  2. pa da li se ovde radi o SNS odboru ili o ustanovi koja se bavi muzičkom umetnošću?

  3. Mislim da bi trebalo biti oprezniji prilikom prenošenja vesti sa N1 (inače moje omiljene TV stanice) čiji su neki od tekstopisaca već na glasu po produkciji različitih vrsta nebuloza. Ovde imamo slučaj u formi titule „prva violina tuti“ što je, ili sročeno u cilju zasenjenja prostote, ili pak autor (što je mnogo verovatnije) ne zna o kome ili čemu piše. Pre svega, reč „tuti“ se piše sa dva T, dakle, tutti, a kao drugo, radi se o „šefu orkestra“ što je kod nas uobičajena forma titulisanja „prve violine“ pa stoga kud i kamo razumljivija najširem krugu čitalaca.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

21. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.