Vulin kritikuje BiH jer niko nije procesuiran za napad na Vučića u Srebrenici

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Vulin je slagao kao da smo zaboravili taj događaj. Njegov „šef“ je sa obezbeđenjem i zaštitnim kišobranom bežao glavom bez obzira, jer su prisutni bacali na njih plastične flaše i kamenje. To smo gledali na direktnom tv prenosu.

  2. Vuline ne izmišljaj, nije tu bio cilj ubistvo. Samo su dotičnom pokazali da nisu zaboravili njegovu ulogu u događajima devedesetih. Mene čudi što je mislio da će mu bacati cveće umesto kamenica.

  3. CITAT: “Dženana Čamovića, Bošnjaka koji je prošle nedelje izbo nožem policajca u Njujorku, mnogi američki mediji proglasili su Srbinom, srpskim imigrantom, a pojedini navode da je u SAD stigao iz Srbije. “
    KONENTAR: BESMISLENO JE BITI DEO POLITIKE I EKONOMIJE ZAPADA POD OVAKVIM OKOLNOSTIMA. Ako nas već vide kao svoje neprijatelje, pa dajte da to i budemo…da im ispunimo SVE želje hahaha!

  4. Zatvoriti granice da ovi zlotvori koji se izivljavaju nad srpskim narodom ne pibegnu. Onda po zakonu za koji misle da je nevazan, kada su oni u pitanju.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

21. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.