Vulin na bojevom gađanju u Nikincima

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. On liči na nekog ometenog u razvoju koji se divi svemu,iako ništa ne razume i ne shvata.neka mi oproste oni napred nacedeni koji nisu krivi što takvi i slični rade poslove o kojima nemaju pojma.

  2. Koja posla on ima tamo ? Hoce li i njemu Danas da pokloni svaki dan vest i fotografiju nevidjene lepote ?

  3. Koliko li je vojnika moralo da čuva ovog vojničinu , da se slučajno , ne daj Bože ne nađe na vatrenoj liniji . Kud bi posle ova naša Srbija bez ovakvog stručnjaka za ONO ? Uh daleko bilo !

  4. Da li je neko uočio onu pozu (jedina moguća asocijacija je: oralni seks), kod snajperista, kada je nišandžiji, pomoćnik pružio oslonac za gadjanje, poturivši mu svoja ledja a glavu medju noge??? (Okrenuvši dupe neprijatelju? Da li i jedna armija na svetu ima slične poze???)

  5. Odrastao sam u generaciji koja je učena da je bombaš Boško Buha (dete od 16 godina, u drugom svetskom ratu, jurišalo na nemački bunker), da bih doživeo da MIRNODOPSKI DEZERTER, bude ministar odbrane???

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

29. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.