Žagubica: Za medije šest miliona​ dinara 1Foto: M. V.

Ukupna suma predviđena za ove namene ​iznosi šest miliona dinara.

Najmanja suma koja se može dodeliti po ​jednom projektu iznosi 12.000, a najveća 4,8 miliona dinara.

O izboru ​projekata odlučivaće tročlana komisija, a ukoliko bude predloženo ​više od 50 projekata, komisija će imati pet članova.

Pravo učešća na ​konkursu nemaju mediji koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije.

Žagubica: Za medije šest miliona​ dinara 2

Prijavite se za
NJUZLETER

Svake subote u formi mejla biće Vam dostupan pregled nedelje koji za Vas biraju i komentarišu kolumnisti Danasa.

Vaša email adresa biće korišćena isključivo za potrebe slanja njuzletera u skladu sa Politikom privatnosti.