Žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini podnele 393 krivične prijave protiv Marinike Tepić 1Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini podnele su danas krivične prijave protiv potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić zbog „izazivanja panike i nereda“ putem sredstava javnog informisanja, saopšteno je danas.

Kako se navodi, Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini predate su 393 krivčne prijave koje su podnele žene zaposlene u javnom sektoru u tom gradu.

Krivičnu prijavu predala je pomoćnica gradonačelnika Jagodine Marija Jovanović, u pratnji advokata Dragana Alempijevića.

„Mi smo podnele krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić zato što je u sredstvima informisanja na najogavniji i najstrašniji mogući način uvredila sve žene Jagodine. Zaposlene 393 žene u javnom sektoru u Jagodini podnele su krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić, jer prosto ne možemo da verujemo da jedna žena može na tako ogavan i surov način da uvredi sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini. Veliko je interesovanje žena u Jagodini zato što smo uvređene i ogorčene, ne samo mi nego i naše porodice, očevi, muževi, braća, sinovi, unuci, jer veće uvrede nismo mogli da doživimo od onih koje je izrekla Marinika Tepić“, izjavila je Marija Jovanović nakon predatih prijava.

U krivičnoj prijavi se navodi da je okrivljena 11. aprila 2021. godine tokom gostovanja u emisiji „Utisak nedelje“ na televiziji „NovaS“ i „tokom jednog od svojih izlaganja“ rekla da „gotovo svaka žena u Jagodini, koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze, dobija obavezno telefon za druženje, pa nakon tog druženja, ako se dobro druži može da se zaposli“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

9 reagovanja na “Žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini podnele 393 krivične prijave protiv Marinike Tepić”

  1. Ništa nisam shvatio, Palma to reče od reči do reči u TV programu. Njega nisu tužile?

  2. Naivno je ovo pismo zamenice gradonacelnika.Javljaju se jadne zene,a i njihove porodice,ugrozena im je egzistencija.Ali ne javlja se onaj koji se sa sluzbenih putovanja po inostranstvu,umesto da nas upozna o cilju svoje posete,obraca iz Brisela ili Vasingtona da komentarise dogadjaje u sopstvenoj zemlji.A ovaj krupni skandal,internacionalna bruka.zahteva rec predsednika.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.