Aerodrom Nikola Tesla osvojio nagradu "Sarajevo Business Bridge Awards 2018" 1Foto: Aerodrom Nikola Tesla

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd osvojio je prestižnu regionalnu nagradu „Sarajevo Business Bridge Awards 2018“ u kategoriji „Business of the year“.

Nagrada je na svečanoj ceremoniji u Parlamentu BiH uručena Saši Vlaisavljeviću, v.d. generalnom direktoru AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd u prisustvu svetskih i regionalnih političkih i poslovnih lidera, navodi se u saopštenju Aerodroma.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd nagradu je dobio za ostvarene najbolje poslovne rezultate u poslednje četiri godine, značajan porast avio-saobraćaja, jasnu viziju budućnosti u oblasti održivog razvoja, tržišnom učešću i profitu, uz pozitivan uticaj na okruženje.

Ceremonija je organizovana u okviru međunarodne poslovno-investitorske konferencije „Sarajevo Business Forum“, koja je deveti put u Sarajevu održana 25. i 26. aprila.

Prestižna priznanja „Sarajevo Business Bridge Awards“ dodeljena su u šest kategorija kompanijama i pojedincima koji su svojim radom i inovativnim idejama doprineli razvoju preduzetništva i unapređenju investitorske klime u regionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari