Češka niskobudžetna aviokompanija Klik for skaj počela je prodaju karata na liniji Beograd – Prag i još 35 odredišta u 22 evropske zemlje po ceni od 73 evra za putovanje u jednom smeru. Kako je saopšteno iz beogradskog predstavništva te kompanije, karte se mogu isključivo kupiti na sajtu www.

Češka niskobudžetna aviokompanija Klik for skaj počela je prodaju karata na liniji Beograd – Prag i još 35 odredišta u 22 evropske zemlje po ceni od 73 evra za putovanje u jednom smeru. Kako je saopšteno iz beogradskog predstavništva te kompanije, karte se mogu isključivo kupiti na sajtu www.click4sky.com, a u cenu karte uračunate su sve takse. „Za ovu sumu može se kupiti karta do Praga, a zatim i karta za povratak po istoj ceni, pri čemu nakon kupovine, nisu moguće promene datuma i druge promene“, ističe se u saopštenju te niskobudžetne aviokompanije.
Putnici nove niskobudžetne kompaniju u prvo vreme će leteti u avionima češke kompanije Čeh erlajns, koja na taj način želi da poveća popunjenost letova. Klik for skaj će na Balkanu, sem za Beograd, leteti i za Ljubljanu, Atinu i Solun, a putnicima će biti poslužena osveženja u avionu besplatno. U ponudi te niskobudžetne kompanije su i letovi do Amsterdama, Barselone, Berlina, Bolonje, Brisela, Budimpešte, Dablina, Hamburga, Minhena, Osla, Rima, Venecije, Beča, Ciriha i drugih gradova. Putničke usluge su i besplatna provera preko Interneta, direktan let do Praga i nazad bez čekanja i transfera, a karte se mogu jednostavno nabaviti elektronskim putem. Kompanija Čeh erlajns dugogodišnji je lider u avioprevozu u Češkoj, a prema proceni te kompanije od 11,5 miliona putnika koliko godišnje prođe preko praškog aerodroma Ruzinje, 20 odsto su putnici niskobudžetskih kompanija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari