Beograd na vodi: Prodat hiljaditi stan u zgradi Arcadia 1Foto: FoNet Nenad Djordjevic

Kako se navodi u saopštenju te kompanije, ovo je bitno dostignuće, koje dokazuje značaj ovog projekta i poverenje koje su mu građani pružili.

Ističu da je jubilarni hiljaditi prodati stan se nalazi u stambenoj zgradi BW Arcadia, dizajniranoj za ljubitelje aktivnog i ispunjenog života u prirodnom okruženju.

„Hiljadu stanova znači hiljadu zadovoljnih pojedinaca i porodica, koje su prepoznale sve kvalitete Belgrade Waterfront-a. Veoma smo ponosni, zahvalni, ali i inspirisani da razvijamo nove ideje za urbani koncept življenja u centru Beograda“, rekao je Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront.

U saopštenju se dodaje da je kompanija Belgrade Waterfront pripremila i poklon za kupca hiljaditog stana, koji će biti oslobođen plaćanja troškova za održavanje zgrade tokom prve tri godine stanovanja u zgradi.

Trenutna ponuda u Belgrade Waterfront-u obuhvata stanove različitih veličina i struktura u zgradama BW Vista, BW Parkview, BW Magnolia, BW Arcadia, BW Aurora i BW Metropolitan, kao i brendirane stanove The Residences at The St. Regis Belgrade, smeštene u veličanstvenoj Kuli Beograd, ističe se u saopštenju.

Navodi se da je stambena zgrada BW Residences rasprodata kao i da je već postala dom za skoro 300 porodica.

Nakon završetka, Belgrade Waterfront će biti celina koja će sa 6.000 stambenih jedinica biti dom za 14.000 ljudi, zaključuje se u saopštenju te kompanije.