Brnabić: Priče o “Goši” su napad na moju porodicu 1Foto: FoNet/ Nenad Đorđević

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da nema nikakve veze sa privatizacijom fabrike „Goša“, kao ni članovi njene porodice.

Tvrdnje da je moj brat otkupio dug „Goše“ predstavljaju napad na moju porodicu, koja trpi zbog odluke da uđem u Vladu. Moj brat ima posao u multinacionalnoj kompaniji, koji ne može biti transparentniji, rekla je Ana Brnabić odgovarajući na pitanja novinara koji su prisustvovali predstavljanju „Bele knjige 2017“ Saveta stranih investitora.

Nisam čula ni insinuaciju bilo kakvog dokaza za takve tvrdnje. Radi se o nedostatku političkog morala i odgovornosti. Sramota me je da demantujem takve stvari, izjavila je Brnabić uz konstataciju da je Vlada pokušala da pomogne radnicima „Goše“.

Brnabić je pozvala nadležne organe da reaguju ukoliko ima osnova u pisanjima Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) o ministru Nenadu Popoviću i otvaranju of šor računa u takozvanim „Rajskim dokumentima“.

Popovićeva izjava je bila jasna – da nema of šor kompanije. Ako je to tačno, nema osnova za njegovu moralnu odgovornost, rekla je Brnabić.

Brnabić je izjavila da ne postoje nikakva razmimoilaženja sa potpredsednicom Vlade Zoranom Mihajlović.

U svakom timu postoje pogrešne reakcije. Cenim rad Zorane Mihajlović i idemo dalje, važno je da radimo kao tim i potpuno stojim iza nje, rekla je Brnabić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari