Direktan voz za Zlatibor 1Novi izgled centra Zlatibora Foto: Opština Čajetina

„Srbija voz“ saopštio je danas da se od 13. juna uvodi direktan voz sa stanice Beograd centar do stanice Zlatibor i sa stanice Zlatibor do stanice Beograd centar.

Voz iz Beograda će polaziti u 5.52 časova, a voz iz Zlatibora u 16.54 časova, dok će subotom i državnim praznikom voz saobraćati po važćem redu vožnje do stanice Užice.

Pored ovog direktnog voza i vozovi koji iz stanice Beograd centra saobraćaju do stanice Prijepolje teretna u 12.40 i 15.38 časova, kao i iz stanice Prijepolje teretna do stanice Beograd centar u 3.30, 6.45 i 11.50 časova, staju i u stanici Zlatibor.

Cena vozne karte 2. razreda na relaciji Beograd centar- Zlatibor u jednom smeru iznosi 897 dinara, a kupovinom povratne vozne karte putnici ostvaruju popust od 20 odsto.

„Srbija voz“ predlaže putnicima da čuvaju svoje vozne karte kako bi ostvarili popuste u ugostiteljsko-turističkim objektima na teritorije Srbije, u sklopu akcije „Kupi kartu i ostvari popust“.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

7 reagovanja na “Direktan voz za Zlatibor”

  1. Bilo nekad: Begrad-Sušica pa čekao autobus pa do Zlatibora a onda došle demokrate. Stajalište Sušica zatvoreno a stanica Zlatibor uništena – razbijena, ruinirana…Al se nekad dobro jelo baš.

  2. Nema veze propast ZS sa demokratama jer su tada jos saobracali medunarodni vozovi! Danas je preostao samo 1 i slovima jedam nocni za Bar a za ostale nema vagona koje primaju inostrane zeleznice! Preambiciozne a nestrucne vlasti su nabavile samo Stadler garniture zaboravljajuci da garniture ne mogu da prelaze granice! Dakle, forsira se samo domaci saobracaj koji svakako treba da postoji ali ne moze zemlja biti odsecena od evrope u zeleznickom smislu – to je nestrucno vodenje

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.