Foto: N1

Ministar Zoran Đorđević ovom prilikom izjavio je: “Drago mi je da sam u prilici da posetim jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji. Rezultati koje ostvaruje Aerodrom Nikola Tesla svakako treba da budu primer drugima i svaka kompanija koja ostvaruje ovakve rezultate uvek će imati podršku Ministarstva i Vlade Srbije.”

V.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Beograd, Saša Vlaisavljević rekao je: “AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd ove godine beleži rekordne rezultate u svim segmentima poslovanja. Zahvaljujem ministru Đorđeviću na poseti, prepoznavanju rezultata rada rukovodstva i svih zaposlenih na Aerodromu i dosadašnjoj podršci.

Drago mi je što će se dobra saradnja nastaviti jer, usled povećanja obima posla i unapređenja poslovanja, a imajući u vidu ekspanziju vazdušnog saobraćaja u Srbiji, postoji stalna potreba za dodatnim angažovanjem zaposlenih, kako bi se vazdušni saobraćaj odvijao bezbedno i obezbeđeno.“

Na sastanku je zaključeno da će Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd nastaviti sinergijsko delovanje u cilju postizanja još boljih rezultata.