Er Srbija: Odložen čarter sa Skijatosa 1Foto: Bojan Cvejić

Avio kompanije Er Srbija saopštila je da je današnji čarter-let Er Srbije JU 5531 sa Skijatosa ka Beogradu u 12,15 sati, po grčkom lokalnom vremenu, otkazan je zbog loših vremenskih uslova na aerodromu, i odložen za sutra.

„Imajući u vidu da nadležne službe najavljuju da će meteorološki uslovi biti ispod minimuma bezbednih za letenje do sutra ujutru, let za Beograd odlaže se za ponedeljak 1. oktobar. Predstavnici agencije Mediteraneo, koja je zakupila avion Er Srbije za let do Skijatosa, obavestili su svoje putnike o odlaganju i angažovani su na njihovom zbrinjavanju i smeštanju u hotele“, navedeno je u saopštenju Er Srbije.

Stručne službe Er Srbije prate meteorološku situaciju i u kontaktu su sa službama na aerodromu na Skijatosu, sa kojeg danas neće biti sletanja, kao ni poletanja nijednog aviona zbog lošeg vremena.

Er Srbija žali zbog neprijatnosti i preduzima sve neophodne korake kako bi putnici, čim se stvore uslovi za to, bili prevezeni do Beograda. Er Srbija čini sve da svede potencijalne neprijatnosti po naše goste na najmanju moguću meru, zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari