Generali Osiguranje Srbija generalni sponzor Dana poljoprivrede 1Foto: Generali Osiguranje Srbija

Generali Osiguranje Srbija je desetu godinu zaredom strateški partner Novosadskog sajma i generalni sponzor ovogodišnjih online „Dana poljoprivrede“, koje od 18. do 21. maja organizuje Novosadski sajam.

Na virtuelnom štandu Generali Osiguranja Srbija, koji se nalazi na platformi expoonline.rs posetioci će moći da se upoznaju sa proizvodima osiguranja poljoprivrede, životinja, mehanizacije i domaćinstva, i sa ostalim proizvodima kojima mogu finansijski zaštiti sebe, svoju porodicu i proizvodnju.

Povodom svečanog otvaranja sajma, predsednik Izvršnog odbora Dragan Filipović izjavio je: „Generali Osiguranje Srbija je desetu godinu za redom strateški partner Novosadskog sajma i generalni sponzor ovogodišnjih „Dana poljoprivrede“. Ovim partnerstvom želimo da istaknemo značaj poljoprivredne proizvodnje na ukupni rast privrede i ulogu koju osiguranje ima u njenom razvoju. Mi imamo raznovrsnu ponuda usluga i proizvoda koji potvrđuju našu spremnost i sposobnost da poljoprivrednim proizvođačima pružimo punu podršku u zaštiti proizvodnje ali im i ponudimo različita preventivna rešenja“, rekao je Filipović i dodao: „Prošla godina je pokazala da smo zahvaljujući pravovremenoj digitalizaciji procesa i komunikacije u mogućnosti da klijentima ponudimo kvalitetnu i brzu uslugu, čak i uslovima koje je donela pandemija. Mi već godinama koristimo savremene tehnologije u radu, našu apliakciju za procenu štete na usevima i plodovima, dron i druge. Sajam je izuzetno značajan za povezivanje i razmenu iskustava državnih institucija, proizvođača, prehrambene industrije, osiguravajućih kompanija i banaka i zbog toga mi je drago što sto i ove godine ima puno izlagača.“

Generali Osiguranje Srbija veoma dobro razume potrebe poljoprivrednika i njihovu težnju da ishod svoje proizvodnje učine izvesnijim i zato nudi različite vidove osiguravajućih pokrića, bilo da se radi o individualnim poljoprivrednim proizvođačima, organizatorima poljoprivredne proizvodnje ili velikim kompanijama.

Kako bi obezbedilo brzu obradu i isplatu odštetnih zahteva, kompanija ima aplikaciju za procenu šteta, koja omogućava mapiranje svih oštećenih parcela.

Zahvaljujući ovoj aplikaciji, podaci i slike sa lica mesta automatski se čuvaju i šalju na obradu, a potom i na isplatu.

Generali Osiguranje Srbija generalni sponzor Dana poljoprivrede 2
Foto: Generali Osiguranje Srbija

Generali Osiguranje Srbija svake sezone nastoji da poboljša uslugu i bude prvi izbor poljoprivrednika, uvođenjem inovacija i poboljšanjem usluga. Prioritet kompanije je da uvek bude na raspolaganju klijentima, da na teren izađe brzo, da dobro i pošteno proceni štetu i da je brzo isplati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari