Foto: Beoinfo

Rekonstrukcija Bulevara oslobođenja, Ruzveltove ulice, Brankovog mosta i Trga Slavija, trenutno su najveća infrastrukturna gradilišta u Beogradu. Svaka od ovih lokacija predstavlja značajnu investiciju grada, dok će po završetku radova Beograđani imati na raspolaganju nemerljivo kvalitetniju infrastrukturu.

Prema rečima sekretara za investicije grada Beograda Luke Petrovića, dinamika radova je u skladu sa planovima. Radovi se normalno odvijaju, naveo je Petrović, na pojedinim gradilištima će završetak radova možda biti i pre roka. Najvažnije je da radovi kvalitativno odgovore zahtevima kako bi se povećao kvalitet života sugrađana, što svakako jeste osnovni cilj.

On je dodao da predstavnici grada svokadnevno obilaze ove lokacije, kako bi se uverili da je na gradilištima sve u redu. 

Dva meseca nakon što su prvi put obustavili radove u Mije Kovačevića i na Slaviji zbog neoverenih zdravstvenih knjižica i neisplaćenih zarada, radnici firme Ratko Mitrović Niskogradnja jutros su ponovo odložili alat i prekinuli sav posao na rekonstrukciji puteva u Ruzveltovoj ulici kod Vukovog spomenika, ali i na Slaviji, potvrđeno je Danasu.