Iz Beograda do Mauricijusa, preko Amsterdama 1Foto: Aerodrom Nikola Tesla

Holandska avio-kompanija „KLM Rojal Dač Eirlajns” (KLM Royal Dutch Airlines) je najavila uvođenje direktnog leta iz Amsterdama za Mauricijus od 30. oktobra.

Let kapaciteta 300 putnika saobraćaće ponedeljkom, četvrtkom i subotom i biće dostupan i našim putnicima sa polaskom iz Beograda.

„Drago nam je da, u saradnji sa „Er Mauricijusom”, svojim korisnicima možemo da ponudimo direktne letove do Port Luisa. Mauricijus je dugo bio na našoj listi želja i drago nam je da smo je dodali mreži naših destinacija”, istakao je Piter Elbers, generalni direktor „KLM Rojal Dač Eirlajnsa”.

Unapređenje saradnje između kompanija KLM i „Er Mauricijus” očekuje se 2018. godine, kad će i avioni „Er Mauricijusa” poleteti iz Port Luisa za Amsterdam. Treba da napomenemo, da putnike do Mauricijusa već prevozi i „Er Frans” (Air France) i da će od oktobra putnici imati mnogo veći izbor konekcija u kombinaciji tranzita preko Amsterdama i Pariza, navodi se u saopštenju kompanije.

„Ovim letovima, želeli smo da olakšamo putovanje svim Evropljanima, da što bolje iskoristimo svoju mrežu i obezbedimo što više polazaka sa evropskih aerodroma”, rekao je Raja Buton, odgovorni oficir „Er Mauricijusa”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari