Izmena saobraćaja vozova na barskoj pruzi 1

„Srbija Voz“ a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da će zbog radova na pruzi Beograd-Vrbnica, u periodu od 09. septembra do 14. novembra 2017. godine, doći do izmene saobraćaja međunarodnih vozova na barskoj pruzi.

Voz koji iz Bara polazi u 7:10 časova, saobraćaće do Valjeva i od Vreoca do Beograda, kao i voz koji iz Beograda polazi u 9:10 časova, saobraćaće do Vreoca i od Valjeva do Bara. Za putnike će biti organizovan autobuski prevoz između stanica Vreoci i Valjevo.

Noćnim vozovima za Bar biće promenjeno vreme polaska i prevozni put. Voz koji iz Bara polazi u 19:00 časova, polaziće u 16:50 časova i voz koji iz Beograda polazi u 21:10 časova, polaziće u 20:17 časova. Ovi vozovi saobraćaće pomoćnim prevoznim putem preko Kraljeva i Lapova.

Poslednji polazak međunarodnog sezonskog voza „Panonija“ iz Subotice za Bar je 06.09.2017.god, a iz Bara za Suboticu je 05.09.2017.god.

Sve dodatne informacije o polascima i ceni karata možete naći na sajtu www.srbvoz.rs, kao i na fejsbuk stranici „Srbija Voz“ a.d. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari