Jedinstvena ponuda Sberbank Srbija za štednju u evrima 1Foto: Promo

Svi znaju za novembarsku nedelju štednje, ali znate li da ona može trajati čak 76 dana? Za to se pobrinula Sberbank Srbija.

Sberbank Srbija pripremila je jedinstvenu ponudu štednje u evrima koja će trajati od 15. oktobra pa sve do kraja 2018. godine , uz nominalnu kamatnu stopu do 1,3 odsto za period oročenja na 15 meseci.

„Štednim i kreditnim ponudama realizovanim tokom prethodnih godina Sberbank Srbija zadobila je poverenje građana. Prepoznati smo kao banka koja razume potrebe klijenata i u skladu sa njima kreira proizvode i usluge. Svesni da je jedna nedelja prekratak period i da većina građana tako propusti mogućnost da svoj novac pretvori u štednju po povoljnim uslovima, odlučili smo da kreiramo ponudu koja će trajati dovoljno dugo, nuditi povoljne kamatne stope i klijentima pružiti dodatnu vrednost. Za sve one koji se do kraja 2018. godine odluče na oročenu štednju, Sberbank Srbija pripremila je poklon u vidu putnog osiguranja, za period od godinu dana, i to za članove uže porodice našeg novog klijenta“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka za razvoj proizvoda u odeljenju za poslovanje sa stanovništvom Sberbank Srbija.

Ono što se svakako ističe u okviru Sberbank ponude jeste i mogućnost štednje u dolarima, i to uz kamatnu stopu od dva odsto, za period oročenja na 24 meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari