Još jedna pošta za Pomoravlje 1

Srđan Jovanović, direktor Funkcije poštanske mreže, danas je u ime Mire Petrović, v. d. direktora Javnog preduzeća „Pošta Srbije“, pustio u rad poštansku poslovnicu sa besplatnim internet kutkom u Buljanu kod Paraćina, koja će biti na usluzi i žiteljima okolnih sela Šaludovac i Gornja Mutnica.

Tom prilikom je istakao da je Pošta Srbije profitabilna i da poseban značaj pridaje društveno-odgovornoj poslovnoj praksi, što dokazuje i akcijom „52 pošte za 52 nedelje“, kojom obezbeđuje svestranu potporu stanovnicima sela, a naročito mladima da u njemu ostaju, razvijaju svoja poljoprivredna gazdinstva i porodična preduzeća.

„Pošta Srbije još jednom dokazuje da je pouzdan partner države, građana i privrede. Državu povezujemo sa građanima, a građane sa državom. Oko 2.400 stanovnika tri pomoravska sela dobija na kućnom pragu najsavremenije poštanske, platne i komunikacione usluge po najpristupačnijim cenama. Takođe, i preduzetnici ovog kraja, a ima ih oko 90, od danas su u prilici da koriste naše kvalitetne usluge – Izvoz robe, Post ekspres i Biznis paket, po akcijskim cenama. Na taj način dajemo dodatnu podršku preduzetništvu, što je i bio jedan od osnovnih ciljeva inicijatora ove akcije ministra Milana Krkobabića“, rekao je Jovanović i u ime Pošte Srbije potpisao ugovore sa privatnim preduzećima „Dijamant“ i „Unidrvo“, koji su se opredelili za „Post-ekspres za 99 dinara“.

Predsednik MZ „Buljane“ Dragan Milenković zahvalio je Pošti Srbije što je uvažila njihovu molbu za otvaranje poslovnice i time olakšala život i rad stanovnika tog dela Pomoravlja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari