Koordinisan rad i poštovanje rokova važno za izgradnju puteva 1Foto: Beta/Mileta Mirčetić

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa predstavnicima turske kompanije „Tašjapi“ o projektima koje ta kompanija realizuje u Srbiji na izgradnji putne infrastrukture i stanova za pripadnike snaga bezbednosti

„Kompanija ‘Tašjapi’ realizuje neke od prioritetnih projekata u Srbiji u oblasti infrastrukture, kao što je gradnja prve deonice auto-puta Beograd-Sarajevo, od Sremske Rače do Kuzmina, kao i u oblasti stanogradnje“, rekla je Mihajlovićeva, saopštilo je Ministarstvo.

Ona je istakla da je za Ministarstvo važno da svi učesnici u projektu rade koordinirano i da se poštuju ugovoreni rokovi, i kad se radi o putevima, kao i kada je reč o izgradnji stanova za snage bezbednosti u Nišu i Vranju.

Učesnici u projektu izgradnje auto-puta Sremska Rača – Kuzmin izvestili su ministarku o planiranoj dinamici radova na ovom projektu, a takođe je razmatran i status projekta rekonstrukcije puta Novi Pazar – Tutin. Pored toga, na sastanku je razmatran i napredak u izgradnji ukupno 376 stanova u Vranju i Nišu, prva dva grada u Srbiji u kojima je počela izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari