Karavan PUPS-a pod sloganom „Svet pripada i nama“, koji je promovisao desetogodišnjicu prisustva te stranke na političkoj sceni Srbije, nastavio je letos započetu turneju u sklopu priprema za lokalne i pokrajinske izbore. Posle Vojvodine, u kojoj je predsednik PUPS-a Milan Krkobabić održao sastanke sa rukovodstvom svih opštinskih odbora Bačke, Banata i Srema i razgovarao sa građanima Novog Bečeja, Sremske Mitrovice i Subotice, na red je došla centralna Srbija.


Ćuprija je izabrana kao mesto okupljanja rukovodstava opštinskih odbora Šumadijskog i Pomoravskog okruga.

– Vreme je da prestanemo sa pogledom u zemlju, sa pogledom u nebo, da prestanemo sa očekivanjima. Čuvena pozorišna predstava „Čekajući Godoa“ neka bude deo obnovljenog pozorišnog repertoara, ali nikako važeći obrazac funkcionisanja srpske ekonomije. Pokretanje privredne aktivnosti kroz samoinicijativu i razvoj preduzetničkog duha su imperativ dolazećeg vremena. Samo otvaranjem novih radnih mesta i novim zapošljavanjem, uplatom poreza i doprinosa, stvara se ekonomski utemeljena, organizovana i efikasna zemlja koja može da bude garant redovnosti i sigurnosti penzija – poručio je predsednik PUPS-a.

On je od penzionera zatražio samo da ponovo poveruju u sebe i daju punu podršku nastavku neophodnih sveobuhvatnih reformi. „Ne vredi stati na pola puta“, kazao je Krkobabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari