Da bi tokom letnjih meseci građanima keš kredite učinili dostupnijim, uz jednostavnu i brzu proceduru, Eurobanka EFG je pripremila ponudu koja zaista predstavlja osveženje na bankarskom tržištu. Našim klijentima stoje na raspolaganju krediti minimalnog iznosa od 500 evra koji se mogu otplaćivati u narednih 78 meseci, uz mesečnu ratu od deset evra.

Da bi tokom letnjih meseci građanima keš kredite učinili dostupnijim, uz jednostavnu i brzu proceduru, Eurobanka EFG je pripremila ponudu koja zaista predstavlja osveženje na bankarskom tržištu. Našim klijentima stoje na raspolaganju krediti minimalnog iznosa od 500 evra koji se mogu otplaćivati u narednih 78 meseci, uz mesečnu ratu od deset evra. Povoljnim kamatnim stopama, dužim rokovima otplate, kao i brojnim povoljnostima i u slučaju većih iznosa keš kredita, želimo da izađemo u susret potrebama klijenata i da opravdamo poverenje tržišnog lidera u kreditiranju fizčkih lica – izjavio je Miroslav Pivić, član Izvršnog odbora Eurobank EFG štedionice.
On je dodao da ta banka odobrava i kredite na maksimalan iznos od 15.000 evra, sa rokom otplate od 12 do 120 meseci, po kamatnoj stopi od 14,75 odsto (efektivna kamatna stopa 19,36 odsto), a klijentima su na raspolaganju dinarski, kao i krediti indeksirani u evrima ili švajcarskim francima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari