Predstavnici malih akcionara i otpuštenih radnika Jugoremedije, u iščekivanju da će kao većinski vlasnici ući u svoju fabriku, postavili su šatore ispred glavnog ulaza i poručili Jovici Stefanoviću Niniju da je vreme pljačke prošlo. Prema rečima Nadice Margold, potpredsednika Udruženja radnika i akcionara, šator je postavljen ispred teretne kapije kako bi se sprečilo eventualno iznošenje lekova.

Predstavnici malih akcionara i otpuštenih radnika Jugoremedije, u iščekivanju da će kao većinski vlasnici ući u svoju fabriku, postavili su šatore ispred glavnog ulaza i poručili Jovici Stefanoviću Niniju da je vreme pljačke prošlo. Prema rečima Nadice Margold, potpredsednika Udruženja radnika i akcionara, šator je postavljen ispred teretne kapije kako bi se sprečilo eventualno iznošenje lekova. „Primorani smo da dežuramo po smenama jer nismo zaboravili kako smo prošli pre tri godine. – Uvek je ovde po trideset, četrdeset ljudi, a u toku dana okupi se i do 150 radnika. Očekujemo rešenje Višeg trgovinskog suda i onda ulazimo na svoja radna mesta“, kaže Nadica Margold.
Prema njenim rečima, pitanje je dana kada će radnici i mali akcionari preuzeti upravu nad fabrikom. Sudski procesi su završeni, ostaje samo da se sve odluke sprorvedu, poručuju iz Udruženja radnika i akcionara Jugoremedije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari