Marković: Turistička sezona u Jagodini će biti jedna od najboljih 1Foto: FB/Dragan Marković Palma

Predsednik Skupštine grada Jagodine i stranke Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma rekao je danas da će predstojeća turistička sezona u Jagodini biti jedna od najboljih, navodeći da postoji veliko interesovanje građana za jagodinske turističke sadržaje.

„Akva voz sa turistima iz Beograda koji je prošle godine saobraćao jednom nedeljno ove godine bi trebao to da čini svakodnevno“, najavio je Marković, prilikom obilaska gradilišta za dečiji vrtić Pivarac, gde su radovi započeli krajem prošle godine.

Marković je rekao da je Jagodina imala potrebu za gradnjom novog vrtića jer se iz godine u godinu sve više dece radja u gradu i on očekuje da „i ove školske godine imamo jedan razred prvaka više nego prethodne“, saopšteno je iz Skupštine grada.

„Od srede nastavljamo da radimo sve ono što smo radili i pre virusa korona. Najvažnije je da naša deca imaju dobre uslove u objektima gde su smeštena i da zaposleni u njima primaju redovne plate“, naveo je Marković.

On je rekao i da je „budžet grada Jagodina pametno osmišljen tako da ekonomska kriza izazvana korona virusom nije uticala na ekonomsku stabilnost grada“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari