Mihajlović u poseti Huaveju - o uvođenju pametnih tehnologija na srpske puteve 1Mihajlović sa predstavnicima kompanije Huavej Foto: MGSI

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, posetila je danas kompaniju „Huavej“, gde je sa predstavnicima te kompanije razgovarala o primeni novih tehnologija u oblasti saobraćaja.

„Razvijanje inovativnih ideja i rešenja koja koriste nove tehnologije dovodi do poboljšanja kvaliteta života. Želimo da na svim našim auto-putevima bude vaj-faj mreža i što više elektropunjača, kako bi se našim koridorima putovalo kvalitetno i udobno“, rekla je Mihajlović, navodi se u saopštenju ministarstva.

Mihajlović u poseti Huaveju - o uvođenju pametnih tehnologija na srpske puteve 2
U poseti Huaveju Foto: MGSI

Mihajović je razgovarala i o mogućnostima saradnje u oblasti železničkog saobraćaja.

Mihajlović boravi u zvaničnoj poseti Kini kao član državne delegacije koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

7 reagovanja na “Mihajlović u poseti Huaveju – o uvođenju pametnih tehnologija na srpske puteve”

  1. Toliko daje glupe izjave da svaki put imam transfer blama slusajuci je! Elektropunjaca? Za sta? Elektricne automobile? Ne mozes posteno ni u wc da odes na nasim autoputevima a ova prica ko da predstavlja Luxemburg. Zavrsi ti prvo autoput koji ne mozes da zavrsis vec 10 godina. Putevi pucaju i raspadaju se pre nego su pusteni u upotrebu. Ne zanosi se ovim populistickim glupostima nego daj da nam se uvezu gradovi, sela i susedne drzave a ne da se decenijama vozimo po kaldrmi dok svi drugi za tri godine naprave cuda od puteva i razvijaju svoju privredu i turizam.

    • Trebalo bi malo bolje da znaju šta se u svetu zbiva. Ta firma je optužena za špijunažu.

    • Pa trazi novu tehniku za spijuniranje radnika na koridoru,malo joj 9 ekrana u sobi.Umesto da istera svoje „strucnjake“ na gradiliste.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.