Mihajlović: Zalažem se za to da jeftine stanove mogu da kupe i lekari, profesori, železničari 1Zorana Mihajlović Foto: MGSI

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović danas je izjavila da se zalaže da stanove koje gradi država po povoljnim uslovima mogu da kupe i lekari, medicinske sestre, profesori i radnici u železničkim preduzećima.

Ona je prisustvovala polaganju kamena temeljca za izgradnju 250 stanova za pripadnike službi bezbednosti u Beogradu i podsetila da je širom Srbije započela izgradnja gotovo 2.000 stanova.

„Ponosna sam na to što ćemo za sedam dana u Vranju uručiti prve ključeve, ali i što završavamo stanove u Kraljevu, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu. Naš cilj je da svi vi koji brinete o Srbiji ostanete za živite sa svojim porodicama u svojoj zemlji“, rekla je Mihajlović.

Ocenila je da taj projekat znači „napredak Srbije i građevinarstva, ali ukazuje i na stabilne javne finansije i tumski rad i jedinstvo predsednika Aleksandra Vučića i Vlade“.

„Imajući u vidu važnost ovog projekta, zalažem se i za to da se on proširi i na druge profesije i da ovakve stanove mogu da kupe i lekari, medicinske sestre, profesori i radnici u železničkim preduzećima“, rekla je ministarka.

Polaganju kamena temeljca su pored premijerake Ane Brnabić prisustvovali i ministri unutrašnjih poslova, odbrane i rada Nebojša Stefanović, Aleksandar Vulin i Zoran Đorđević, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari