Mira Petrović: Bićemo na korak ispred konkurencije 1

Mira Petrović, novoimenovana v.d. direktorka javnog preduzeća „Pošta Srbije“, juče je otvorila poslovnicu s besplatnim internet-kutkom meštanima Skorice i susednog sela Smilovac, gde živi oko 2.000 stanovnika.

– Pošta širi svoju poslovnu mrežu i obezbeđuje jednak kvalitet i pristupačnost usluga u svim krajevima Srbije, uz pun doprinos revitalizaciji ruralnih područja i ravnomernom regionalnom razvoju – ukazala je Petrovićeva.

Ona je podsetila da se akcija „52 pošte za 52 nedelje“, kojom Pošta Srbije od početka godine ide u susret srpskom selu i pomaže da se u njemu lakše živi i privređuje, sprovodi po ideji Milana Krkobabića, prethodnog direktora a sada ministra u Vladi Srbije.

– Pošta Srbije ovim projektom radi pravu stvar i akcija otvaranja seoskih pošta, sa internet kutkom kao posebnom čarolijom, sigurno će biti nastavljena. U isto vreme, naši zaposleni, koji su pokazali da imaju mnogo znanja, umeća i profesionalnosti, osmišljavaju i nešto novo, sa čime ćemo krenuti od Nove godine. Tim proširenjem i unapređenjem usluga bićemo korak ispred konkurencije i omogućiti da sve bude dostupno i građanima koji žive daleko od Beograda – rekla je direktorka Pošte poželevši meštanima berićetnu jesen.

Dobrica Stojković, predsednik opštine Ražanj, zahvalio je tom javnom preduzeću što efikasno servisira građane i privredu, kako u gradskim tako i u manjim sredinama. On je dodao da će poštanske usluge biti veliko olakšanje i ušteda vremena i novca za stanovnike ovog dela Nišavskog okruga, koji će na ovo dobro Pošte Srbije umeti da uzvrate.

Punim partnerstvom sa lokalnim samoupravama, za minulih 38 sedmica zaživelo je isto toliko pošta u selima Srbije, čiji su meštani dobili savremen servis na kućnom pragu. Kao i ostale ekspoziture u ovoj akciji i ova je otvorena potpisivanjem prvih ugovora o poslovnoj saradnji, i to sa Fondom za razvoj poljoprivrede opštine Ražanj i privatnim preduzećem „Likop“.

 

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.