Na Torniku počela letnja sezona 1Foto: TO Zlatibor

Na Ski-centru Tornik, na Zlatiboru, zvanično je otvorena letnja turistička sezona, tokom koje će gostima biti ponuđeni različiti sadržaji.

Kao i ranijih godina, prvog dana nove sezone svi sadržaji su bili besplatni.  Osim atraktivne vožnje panoramskom žičarom i bobom na šinama, gostima su na raspolaganju avantura park, zip lajn, tjubing staza za letnje sankanje.

Tu su multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal, teren za mini golf, veštačka stena za penjanje, teretana na otvorenom, dečije igralište, uređene  biciklističke i pešačke staze.

Dejan Ćika, direktor JP Skijališta Srbije, naveo je da, zbog preporuka da se ove godine letuje u Srbiji, usled epidemije korona virusa, očekujue bolju sezonu, nego prošle godine kada je taj centar posetilo oko 40.000 ljudi.

Vladimir Živanović, direktor Turističke organizacije Zlatibor, kazao je da su od 1.juna otvoreni svi hoteli i ugostuteljski objekti, da je u završnici rekonstrukcija Kraljevog trga, korita jezera, pešačka zona i centar Zlatibora.

„Svi lokaliteti su dodatno uređeni i spremni za doček gostiju“, kazao je Živanović i dodao da se nada uspešnoj letnoj sezoni, koja će zvanično početi 1.jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari