Nadležni: Radnici Niš ekspresa nam se nisu obraćali

Ministarstvo rada i Agencija za hartije od vrednosti nisu obaveštene o pretnjama zaposlenima koji nisu hteli da direktoru prodaju akcije svoje firme

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ne znam ni što bi se bunili kad im je dobro. Meni kada nešto nije kako bi trebalo ja se bunim na mnogo načina. Ranije kad nije vredelo uzmem usranu motku pa zaređam po kancelarijama rukovodioca. Pošto odavno znaju s koga imaju poso više me ne diraju ni ti kršu moja prava. Lepo na njih lepo na men. E tako i vi da ste radeli danas bi vam bilo bolje. Ovako… koj vas šiša. Izvinjavam se na ovaj reč al tako je. Pozdrav.

    1. Odakle si zemljače? Nišlija nisi, mi ne govorimo tako, možda su naši preci u vreme turaka koristili taj dijalekt, ali od rođenja nisam u Nišu čuo da neko tako govori.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Naslovna strana

25. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.