Vlasnicima Preduzeća Stefi komerc, braći Bratislavu i Novici Đorđević Kompanija BAT – Fabrika cigareta u Vranju, uručila je juče nagradu namenjenu najboljem privatnom preduzeću u sedam opština Pčinjskog okruga. Nagradu je uručio Državni sekretar za zapošljavanje u Ministarstvu za regionalni razvoj Vlade Srbije Vladimir Ilić, koji je naglasio da je primer Kompanije BAT originala u razvoju privatnog preduzetništva u sedam opština Pčinjskog okruga.

Vlasnicima Preduzeća Stefi komerc, braći Bratislavu i Novici Đorđević Kompanija BAT – Fabrika cigareta u Vranju, uručila je juče nagradu namenjenu najboljem privatnom preduzeću u sedam opština Pčinjskog okruga. Nagradu je uručio Državni sekretar za zapošljavanje u Ministarstvu za regionalni razvoj Vlade Srbije Vladimir Ilić, koji je naglasio da je primer Kompanije BAT originala u razvoju privatnog preduzetništva u sedam opština Pčinjskog okruga. „Treći put za redom BAT dodeljuje nagradu, što je značajan stimulans za ljude koji pokreću ili imaju svoj biznis. Nagrađivanjem preduzetnika koji zapošljavaju do 50 radnika dodatno se stimuliše mala privreda na jugu Srbije“, rekao je Ilić.
Generalni direktor Kompanije BAT za jugoistočnu Evropu Luis Heren podsetio je da se dodelom treće nagrade za najboljeg privatnog preduzetnika obeležava i četvrti rođendan Fabrike cigareta BAT – DIV iz Vranja, od kada se ona nalazi u sistemu kompanije nakon uspešne privatizacije.
„Naša je namera da stalno unapređujemo saradnju sa lokalnom samoupravom, a time kvalitet života ljudi na jugu Srbije i u Vranju. Jedan od takvih poduhvata je i nagrada koju dodeljujemo za preduzetnički duh, jer želimo da i na taj način podstaknemo privredni razvoj ovog regiona“, rekao je Herin.
Jedan od vlasnika Stefi komerca nagrađenog preduzeća na konkursu Kompanija BAT Bratislav Đorđević, nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da je baš njihovo preduzeće dobilo nagradu Kompanije BAT. „Trenutno zapošljavamo 50 radnika koji rade na proizvodnji obuće. Planiramo da zaposlimo još 40 radnika i time postignemo potpunu ekonomsku održivost“, izjavio je za Danas vlasnik Stefani komerca Bratislav Đorđević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari