U organizaciji Privredne komore Beograda i Zadružnog saveza Beograda, juče je održan tradicionalni skup najboljih poljoprivrednih proizvođača i stučnjaka na području grada. Nagrade su dodeljene najboljim individualnim poljoprivrednicima i poljoprivrednim preduzećima u oblastima ratarstva, voćarstva i stočarstva, kao i najistaknutijim stručnjacima – organizatorima poljoprivredne proizvodnje.

U organizaciji Privredne komore Beograda i Zadružnog saveza Beograda, juče je održan tradicionalni skup najboljih poljoprivrednih proizvođača i stučnjaka na području grada. Nagrade su dodeljene najboljim individualnim poljoprivrednicima i poljoprivrednim preduzećima u oblastima ratarstva, voćarstva i stočarstva, kao i najistaknutijim stručnjacima – organizatorima poljoprivredne proizvodnje. Najbolje rezultate u proizvodnji pšenice u 2006. godini ostvario je Milan Mihić, zemljoradnik iz Jakova, a u kategoriji preduzeća gazdinstvo Pionir PKB Korporacije. Rekorderi u tovu junadi su individualni poljoprivrednik Srđan Vlatković, iz sela Ljubinić, kod Obrenovca i PKB Imes – Padinska skela.
U sklopu ove svečanosti profesor Ratko Lazarević je održao predavanje sa temom „Kako brže do profitabilnog stočarstva “ a AIK banka je prezentovala kreditni program podrške poljoprivredi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari