Najlepši put do kuće 1

Posle napornog i stresnog dana ili, još bolje, radnosnog i uspešnog dana postoji onaj trenutak kada se krene na najbolje mesto na svetu.

Svojoj kući. Za one koji taj put još uvek nisu pronašli, Credit Agricole može da olakša najlepši put do kuće novom ponudom stambenih kredita.

A ko se odlučuje na stambeni kredit? To je klasična porodica u Srbiji sa ukupnim primanjima oko 60.000 dinara, srednjeg obrazovanja, koja živi u iznajmljenom stanu ili kod roditelja. Obično se odlučuju za što duži rok finansiranja, kako bi rata bila što niža kako bi lakše izdržali servisiranje kredita uz sve ostale troškove života.

Ove godine se beleži značajno veće interesovanje za stambenim kreditima koje je uslovljeno, između ostalog i značajnim padom vrednosti nepokretnosti koje su sad i do 30% niže od maksimalnih cena koje su dostigle u 2008 godini

Imajući sve to to u vidu, Credit Agricole banka je pripremila novu ponudu stambenih kredita sa nominalnom kamatnom stopom već od 2,69% godišnje. Ovi krediti se odobravaju sa rokom otplate do 360 meseci, a banka ne naplaćuje administrativni trošak obrade kredita kao ni trošak održavanja kreditne partije za sve kredite sa rokom otplate do 120 meseci. Za kredite u iznosu od 100.000 evra i više, Banka ne obračunava trošak održavanja kreditne partije bez obzira na ročnost kredita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari