Netačne informacije o kompaniji Bambi 1Foto: mojibrendovi.com

Kompanija prikazana kao direktno odgovorna za nepoštovanje ugovora, a pomenuti radnici bili angažovani od strane beogradske firme „Inex plus“.

Povodom navoda koji su izašli u tekstu u izdanju za unutrašnjost, u separatu Braničevo Danas, sa nadnaslovom „Bambi ostao bez 20 pripadnika obezbeđenja i protivpožarne zaštite“ i sa naslovom „Radnici tvrde da su zbog protesta dobili otkaze“, kompanija Bambi saopštava da su navedene informacije u tekstu nepotpune i netačne, kao i da su pomenuti zaposleni bili angažovani od strane firme „Inex plus“, koju je kompanija unajmila za obezbeđivanje svojih poslovnih objekata.

Sa obzirom da je u okviru pomenutog teksta kompanija predstavljena kao neodgovoran poslodavac, na taj način je ugrožena reputacija kompanije i prikazana javnosti kao direktno odgovorno lice za nepoštovanje ugovora, što nije istinita informacija, jer su pomenuti radnici bili angažovani od strane beogradske firme „Inex plus“. Zbog specifičnosti posla obezbeđivanja kompanije, koji podrazumeva visok stepen požarne ugroženosti, rada sa zapaljivim materijalima i sličnim poslovima, praksa kompanije Bambi jeste da za takve poslove angažuje firme koje se bave tom delatnošću. Ovim putem kompanija Bambi izražava nezadovoljstvo zbog činjenice da predstavnici kompanije nisu kontaktirani od strane dnevnog lista Danas, povodom prikupljanja detaljnih informacija na pomenutu temu.

Kompanija Bambi je veoma posvećena odgovornom poslovanju i svoj uspeh ne meri samo dobrim poslovnim rezultatima, već i odgovornošću prema zaposlenima i lokalnoj zajednici u kojoj posluje. Tokom gotovo 50 godina poslovanja, Bambi je sproveo veliki broj projekata od društvenog značaja sa kojima će kompanija nastaviti da bude strateški orijentisana i u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari