NIS započeo plasman stooktanskog benzina za veleprodajne kupce 1Foto: NIS

Kompanija NIS je plasirala na veleprodajno tržište visokooktanski motorni benzin od 100 oktana (EVRO BMB-100) koji se proizvodi u domaćoj Rafineriji nafte Pančevo.

Na taj način NIS kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata još jednom potvrđuje svoju posvećenost širenju inovacija u poslovanju.

Motorni benzin EVRO BMB-100 predstavlja gorivo vrhunskog kvaliteta domaće proizvodnje koje u potpunosti zadovoljava sve zahteve koji su propisani evropskim standardima kvaliteta benzina. Njegova dodatna vrednost ogleda su u visokom oktanskom broju koji predstavlja ključnu meru kvaliteta goriva. Viša vrednost oktanskog broja, između ostalog, doprinosi većoj snazi i poboljšanim radnim karakteristikama motora, produžava njegov radni vek, smanjuje potrošnju goriva dok istovremeno utiče i na smanjenje emisije zagađujućih gasova čime se doprinosi zaštiti i očuvanju životne sredine.

„Kompanija NIS ostaje posvećena širenju palete derivata koje nudi potrošačima, konstantno uvodeći inovacije kako bi dodatno unapredila kvalitet svojih proizvoda. Sa našim veleprodajnim kupcima gradimo dugoročnu saradnju koja se zasniva na poverenju, odgovornosti i partnerskom odnosu. Novi proizvod koji smo uvrstili u ponudu za veleprodajno tržište još jednom pokazuje našu spremnost da našim partnerima ponudimo najbolji kvalitet naftnih derivata domaće proizvodnje“, izjavio je Konstantin Tarasov, direktor Direkcije za komercijalne aktivnosti kompanije NIS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari